TOKİ Göksu Anaokulu
GÖKSU MAH. SİVAS KONGRESİ CAD. TOKI GÖKSU ANA OKULU BLOK NO 6 ETİMESGUT / ANKARA

VİZYON

Evrensel değerleri; insana, topluma ve doğaya duyarlı ilkeleri, şeffaf eğitim anlayışı ile kabul gören okul öncesi eğitimde öncü çalışmalar yapan model okul olmak.

MİSYON

Kalıpların dışına çıkan, aile ve çocuk merkezli eğitim anlayışı ile Atatürk ilklerini özümsemiş, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendini, doğayı, toplumu seven ve koruyan, öz güvenli, öz denetimli, öz saygılı “birey”ler yetiştirmektir.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

07:50 - 12:50 (Sabah Grubu) 13:00 - 18:00 (Öğle Grubu)

OKUL SERVİSİ YOKTUR

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL MERKEZİNE UZAKLIK Kızılay´a 28 km, Ulus´a 26 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İlçe MEM’e 8 km, Belediyeye 9 km, Kaymakamlığa 9 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz çevresinde 1500-3000 TL arası kiralık ev bulabilirsiniz. Okul, Etimesgut Eryaman sınırında yer almaktadır. Çevresinde Göksu Parkı, Alışveriş Merkezleri ve sosyal alanlar bulunmaktadır.