KADROMUZ

Dilek ÇAY - Rehber Öğretmen

24.02.1975 yılında Erzurum’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kars’ın Digor ilçesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde bitirdi. Aynı yıl İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde, Güzeltepe İlköğretim Okulunda göreve başladı. Sırasıyla İstanbul/Eyüpsultan Hacı İslam Ülker/Hacı Şakire Ülker İlköğretim Okulu, Balıkesir/Marmara Merkez İlköğretim Okulu, Giresun/Bulancak, Gazi İlköğretim Okulu, Mersin/Yenişehir Batıkent İlköğretim Okulu, Mersin/Erdemli Kargıpınarı İlköğretim Okulu, Mersin/Erdemli Kargıpınarı Ortaokulu, Mersin/Erdemli Kargıpınarı İmamhatip Ortaokulunda görev yaptı. Günümüzde hala Ankara/Etimesgut Toki Göksu Anaokulunda rehber öğretmen ve psikolojik danışman olarak mesleğine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk annesidir.