KADROMUZ

Ayşe Peker - Öğretmen

1979 yılında Muş´ta doğdu. İlköğretimi Muş´ta okudu. Ortaokul ve liseyi  Ankara da tamamladı. 2000 yılında Niğde Üniversitesi Aksaray Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Sekreterlik bölümünü bitirdi. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi Okulöncesi öğretmenliği bölümünden mezun oldu. İlk olarak Diyarbakır Kocaköy İlçesi Atatürk İlköğretim okulu, daha sonra Şırnak Vakıf Anaokulu, Van Halide Edip Adıvar Kız Meslek Lisesi Uygulama Anasınıfı ve Ankara Altındağ Anaokulunda görev yaptı. 2015 yılı şubat ayından itibaren Toki Göksu Anaokulunda, okulöncesi öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Farklı bölgeleri, kültürleri ve farklı lezzetleri keşfetmeyi sever. Hayattaki sloganı ´´ Hoşgörü ´´dür...